Woordgeregeld tekstcheck Woordgeregeld tekstcheck Woordgeregeld tekstcheck

Zelf geschreven

Heb je al tekst? Prima. Ook dan kun je Woordgeregeld inschakelen. Om te corrigeren of redigeren. Ik ga er graag met de stofkam doorheen. Kritisch, met een zeer scherp oog voor taalfouten, inconsistentie en slordigheden.  Strepen, schrappen, knippen en plakken. En natuurlijk let ik op toon, ritme en zeggingskracht.

Tekstcheck, is dat nodig?

Herken je deze uitspraken over tekstfouten? ‘Ze snappen toch wel wat ik bedoel.’ ‘Ik gebruik de spellingcontrole in Word.’ ‘Het luistert niet zo nauw…’ ‘Dat ziet toch niemand.’ En…ben jij het daarmee eens? Woordgeregeld vindt het lariekoek. Ok, een foutje in je boodschappenlijstje of een snelle krabbel voor je collega: dat kan. Dat overkomt iedereen weleens. Maar wil je professioneel en vakkundig overkomen, met respect voor je klant? Dan zorg je voor foutloze, sterke tekst. Altijd.

Zo werkt het

Tekst laten controleren? Neem contact op. We bespreken samen wat jouw bedoeling is. Tekstcheck ‘light’? Dan gaat het vooral om het signaleren en corrigeren van spelfouten, vergeten woorden en zinsconstructies. Dus spelling, grammatica en leestekens. Schepje er bovenop? Dan gaat het ook om structuur, stijl, toon en leesbaarheid, dus om redigeren. Op basis van de tekst én jouw wens kiezen we de tekstcheck. Natuurlijk kijken we ook naar de planning en de kosten. Je hebt al een tekstcheck vanaf € 30,00 (ex. BTW).

Woordgeregeld heeft oog voor detail, werkt snel en goed. Veelgehoorde uitspraak: ‘Jeetje, jij ziet echt alles.’ Dat klopt. Wil je dat ook ervaren? Neem contact op. Woordgeregeld wordt vervolgd?