Woordgeregeld art (Von1)woordgeregeld yvonne 2Woordgeregeld art (Von3)

Woordgeregeld

Letters, zinnen, verhalen, woorden, regels en leestekens. Corrigeren, redigeren, schrijven, schrappen en tekstboetseren. En regelen. Zoek je tekst met impact, toegevoegde woordwaarde én een oplettende regelaar? Dan zit je goed bij Woordgeregeld. Woordgeregeld dat ben ik, Yvonne Andrée Wiltens (ja, mijn voornaam is Yvonne, Andrée Wiltens is een dubbele achternaam). Meedenken doe ik als vanzelf, ongevraagd advies geven ook.

Creatieve tekstkameleon

Klanten verrassen met een pakkende tekst. Spelen met woorden, zinnen, gevoel en betekenis. Iedere opdracht is boeiend en uitdagend. Schrijven is net zo leuk als schrappen. Als creatieve tekstkameleon schrijf ik de krachtigste content. En ik stop niet voordat jij tevreden bent. Kortom: Woordgeregeld!

Niet kiezen geeft kiespijn

Veelgehoorde vraag: ‘Hé, was jij niet van het loopbaancoachen en leidinggeven?’ Jawel, dat was ik, met de nadruk op was. Managementspreker en auteur Jos Burgers heeft gelijk: niet kiezen geeft kiespijn. Daarom heb ik gekozen voor een loopbaanwending (yep, practice what you preach): 200% Woordgeregeld!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op.

Opdrachtgevers


OPDRACHTGEVERS OVER WOORDGEREGELD


CXN reclamebureau voor onderscheidende communicatie

CXN reclamebureau voor onderscheidende communicatie

Peter Meeuwissen (Account Manager CXN): Yvonne schrijft met steeds grotere regelmaat teksten voor ons bureau en dat bevalt zeer goed.
Niet alleen wij zijn daar tevreden over, maar ook van onze klanten horen wij positieve reacties. En daar doen we het toch allemaal voor. Yvonne zet haar tanden in de materie en laat niet meer los voordat ze het zelf helder heeft en daardoor ook voor de doelgroep waar ze voor schrijft. En dat doet ze niet alleen voor SEAT, maar ook voor o.a. Q-Park, WaterstofNet en Araneon. Yvonne is daarnaast ook nog eens zeer flexibel, wat erg fijn werken is (dus liever niet allemaal gelijk gaan bellen).

 


Uw legal partner in business

Uw legal partner in business

Paul van der Luit (bedrijfsjurist): ‘Ik heb via Woordgeregeld de tekst van mijn website laten (her)schrijven. Ik ben niet alleen zeer tevreden over het resultaat, maar ook over de wijze waarop Yvonne met je meedenkt en proactief met initiatieven en suggesties komt. Ik kan Yvonne dan ook van harte aanbevelen!’

 


robZwaanCreatieLogo

Rob Zwaan (conceptontwikkelaar): ‘Yvonne heeft een sterk analytisch vermogen en een vlijmscherpe pen. Ze is in staat om in no-time een berg informatie te doorgronden en er steengoede tekst van te beitelen. Ze denkt snel, is creatief in oplossingen en overziet met gemak het hele plaatje. Iedere keer weer weet ze te verbazen met die originele insteek, die trefzekere oneliner of een stuk longcopy dat van begin tot eind staat als een huis. En tussen ons gezegd en gezwegen: ze weet niet half hoe goed ze is… Dus zolang dat niet in grotere kring bekend is, doe er snel je voordeel mee. Nu het nog kan…;-)’

 


9born

Astrid Negenborn-Postma: ‘Sinds begin 2013 leest Yvonne de adviesrapporten die wij schrijven in het kader van aanvragen van zelfstandigen voor een bedrijfskrediet en/of een uitkering voor het levensonderhoud. Ze leest goed, stelt kritische vragen en redigeert de teksten.
Zij geeft blijk van helder inzicht, is onafhankelijk, flexibel en snel. Ook durft ze teksten aan te passen. We kunnen snel met elkaar overleggen over de rapportages. Yvonne voldoet zonder enige twijfel aan mijn verwachtingen en ik werk dan ook graag met haar samen.’

 

 


Logo Nieuwe Kansen

Ondernemerscoöperatie Nieuwe Kansen: ‘Snel, adequaat en vooral goed. We hebben genoten van Yvonne. Met haar kritische blik ging ze door onze teksten heen. Ze heeft met ons gesproken om een goed beeld te krijgen van de gewenste tone of voice. Sommige teksten vielen bij eerste oplevering niet helemaal in de smaak. Na een snelle feedbackronde kwam ze zonder aarzelen direct met nieuwe teksten op de proppen. Deze teksten stralen precies de kracht uit die past bij onze coöperatie. De samenwerking verliep prima. Als we ooit nog nieuwe teksten nodig hebben, dan bellen we Woordgeregeld!’